tiistaina, huhtikuuta 26, 2022

Hei kyläläiset!

Hei kaikki kyläläiset!


Näinhän siinä kävi, että minut valittiin kyläyhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi toimintakaudelle -22. Olen monelle varmasti entuudestaan tuttu naama, mutta niille jotka eivät minua vielä tunne; olen Jarkko Säily, 36-vuotias kahden lapsen isä ja ammatiltani veturinkuljettaja. Perheeseeni kuuluu avopuoliso ja 2 lasta (2 v ja 9 v). Olen koko ikäni asunut Raudaskylällä, nuoruuteni Säilynperällä ja sittemmin 2007 muuttanut Raudasmäelle Tyynelään isovanhempieni kotitaloon. 


Kylän asiat ovat olleet minulle aina tärkeitä, koska näinkin pienessä kylässä on äärettömän paljon potentiaalia ja kehitysmahdollisuuksia, jotta kylästä saadaan asukkaiden tarpeita ja toiveita vastaava, niin harrastamisen kuin järjestettävien tapahtumienkin puolesta. 


Tavoitteenani tulevalla toimikaudella on toteuttaa aiemmin toteuttamatta jääneitä tapahtumia, parantaa kylän harrastusmahdollisuuksia, ottaa kyläläisten mielipiteet, sekä kehitysehdotukset huomioon ja resurssien mukaan niitä mahdollisimman hyvin toteuttaakin.


Mitä ikinä ideoita, risuja/ruusuja, kehityskohteita, hankintoja tai mitä tahansa muuta kylää koskevia asioita on mielen päällä, minuun voi ottaa rohkeasti yhteyttä ja katsotaan homma kuntoon! Jarkko Säily, puheenjohtaja

puh. 0451374499


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hei Jarkko

Onnea uudelle puheenjohtajalle.

Hilu Hannula