keskiviikkona, elokuuta 18, 2010

Vieskan Kurottajapalvelu Oy

Bobcat kurottaja autotallin kattoristikon nostossa

VIESKAN KUROTTAJAPALVELU OY
Nostopalvelut kurottajalla 18m

Yritys on perustettu toukokuussa 2010. Toimintamme kattaa alan palvelut niin yksityisten kuin yritystenkin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa Ylivieskassa sekä ympäristökunnissa. Tarvittaessa kuljetamme kalustoa myös pidempiä matkoja lavetilla. Bobcat - kurottaja on rakennustyömailla varsinainen jokapaikanhöylä ja asennusnostojen ykkönen. Kurottajan ominta alaa ovat myös kattoristikoiden ja elementtien nostot. Maalaushommat, ikkunanvaihdot, kuormanpurkutyöt ja jopa puunkaadot onnistuvat kurottajasta käsin jouhevasti. Neljä metriä leveästä henkilökorista asentajien on helppo työskennellä yläilmoissa.
Kurottaja lähtee liikenteeseen lyhyelläkin varoitusajalla, mikäli on vapaana. Mitään työaikoja yrityksellämme ei ole, vaan olemme liikenteessä silloin kun palvelujamme tarvitaan.

Vieskan Kurottajapalvelu Oy:n toimialaan kuuluvat myös pienimuotoiset rakennuspalvelut.

Metsurin ja kurottajan yhteistyö toimii

Yrityksen omistaja Aki Löytynoja on koulutukseltaan kirvesmies ja tekeekin päätyönsä Vieskan Elementillä asentajana. Tilaisuuden tullen Akin saattaa löytää myös kurottajan ratin takaa. Ylimääräistä aikaa sivutoimiselle yrittäjälle tosin vastaan tulee sen verran harvoin, että kurottajaa ajaa vakituinen kuljettajamme.

Yrityksemme uudet kotisivut löytyvät osoitteesta www.vieskankurottajapalvelu.com. Kannattaa käydä tutustumassa!

Vieskan Kurottajapalvelu Oy
Aki Löytynoja
040 764 4772
Huhmarintie 12, 84100 Ylivieska
vieskankurottajapalvelu@gmail.com
http://www.vieskankurottajapalvelu.com/

Teksti: Sanna Löytynoja

1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Meillä olisi tuommoiselle kurottajalle tarvetta rakennusprojektissa. Meille on tulossa korkea talo. Mietin myös, että tämmöinen varmaan on hyödyllinen sitten myös, kun pestään esimerkiksi ikkunoita kaksi- tai kolmikerroksisessa talossa. Hyvä, että näitäkin palveluita tarjotaan.