keskiviikkona, elokuuta 18, 2010

Kansalaisopiston kurssit, syksy 2010

Kansalaisopiston ohjelmassa on jälleen tarjolla monta kurssia myös täällä Raudaskylän suunnalla. Kurssitoiveita kyseltiin keväällä kyläläisiltäkin ja saatuja toiveita välitettiin edelleen kansalaisopiston suuntaan.

Kiinnostusta lasten taiteen perusopetukseen kysyttiin keväällä ihan kyselylomakkein ja koskapa innostuneita tuntui löytyvän tarpeeksi on kylällä nyt tarjolla aloittava ryhmä 7-9 -vuotiaille tytöille ja pojille lasten käsityötaiteen perusopetusta. Huomaattehan, että ryhmään tulee ilmoittautua jo to 19.8. mennessä.

Tässä vielä linkit kansalaisopiston sivulle:

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

missä on se nuorille suunnattu salibandy vuoro koulun salilla?

Tiina / Kylätoimikunta kirjoitti...

Nuorten sählyryhmää toivottiin kansalaisopistolta, mutta jokaista toivetta ei näköjään pystytä toteuttamaan. Myös näytelmä- ja venyttelypiiritoiveet olivat turhia.

Keväällä ja kesällä järjestetyissä nuortenilloissa oli ajatuksena ideoida tulevaa nuorten toimintaa, mutta illoissa ei ollut oikein osanottoa, joten toimintakin jäi vähän vähälle. Mutta toki sitä järjestetään, jos innostusta riittää:

Pyytäisinkin, että te nuoret keräätte ylös nimilistaa ja sopivia aikoja. Jos pelaajia löytyy riittävästi, niin järjestetään vuoro!