keskiviikkona, tammikuuta 20, 2010

Kansalaisopiston kurssitoiveita?

Kevään mittaan kyläyhdistyksillä on mahdollisuus esittää kurssitoiveita kansalaisopiston suuntaan. Nyt kysymmekin: olisiko sinulla jokin kurssi, jota toivoisit Raudaskylälle? Toiveet voit kommentoida tähän tekstiin tai kertoa suoraan jollekulle kylätoimikunnan jäsenelle.

Ennen joulua selvittelimme yhdessä Rauskin porukoiden kanssa olisiko ensi syksyksi mahdollista saada Raudaskylälle aloittava lasten taiteen perusopetuksen ryhmä. Kysely aiheesta meni koulun kautta kaikille eskareille sekä ykkös- ja kakkosluokkien oppilaille.

Vastauksia saatiin mukavasti, sillä 19 kiinnostunutta lasta löytyi. "Äänet" jakaantuivat hyvin tasaisesti kuvataiteen perusopetuksen ja käsityön taiteen perusopetuksen taakse, n.15 molemmille. Kumpaan ryhmään vain oli valmis tulemaan kymmenen lasta ja lisäksi vain käsityön taiteeseen 4 lasta ja vain kuvataiteeseen 5 lasta. Nämä tiedot on välitetty nyt kansalaisopiston suuntaan ja olemme jatkossakin yhteydessä, jotta jompi kumpi ryhmä toteutuisi.

Lisäksi on toivottu näytelmäpiiriä vielä tälle keväälle. Siitäkin on oltu yhteydessä kansalaisopistoon ja kohta nähdään tarkemmin onnistuisiko sekin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen jo monena vuonna toivonut kanslaisopistolta venyttelypiiriä, tuloksetta. Siis piiriä, jossa vain venyteltäis monipuolisesti koko keho.Myös vanhojen huonekalujen entisöintipiiri kiinnostaisi. Löytyisköhän kylältä tarpeeksi osallistujia?