tiistaina, lokakuuta 26, 2010

Raamikas

Päivitetty puhelinnumero 9.1.2012Osoitteessa Pekantie 4, Savontien eteläpuolella Opiston risteystä vastapäätä sijaitsee yritys nimeltä Raamikas (Y-tunnus 2124235-9). Seuraavassa tarkempia tietoja yrityksestä:

Yrityksemme pääasiallinen toiminta on taulujen kehystys. Liikkeesä on runsas valikoima kehysmalleja, joita tilaamme asiakkaan toivomuksen mukaan. Liikkeessä on myös muutamia kymmeniä erilaisia kehyssalkoja ja paspis-pahveja valmiina varastossa. Työhuoneen yhteydessä olevassa pienessä taidegalleriassa on myynnissä tauluja. Pääasiassa taulut ovat Sirkka Piiraisen maalaamia. Vuosien maalausharrastuksen tuloksena voin tarjota myös yksilöllisten korttien ym töiden tekemistä tilaustyötä.
Valmistamme peilejä mittatilaustyönä asiakkaan valitsemiin kehyksiin. Liikkeessä on myös myynnissä vanhoihin kehyksiin tehtyjä persoonallisia peilejä. Myös muuta pientä myytävää on, tervetuloa tutustumaan.Yrityksen kautta voi saada joitakin puutarhanhoitopalveluja, esim. pihapuun kaatoa tai pensasaidan leikkuuta. Nämä, niinkuin myös kehystystyön, tekee Aimo Piirainen.

Yritys on auki sopimuksen mukaan. Soita rohkeasti liikkeen oven vieressä olevaa ovikelloa. Tulemme kyllä, jos olemme kotona. Yritys on sivutoimemme, joten emme pysty pitämään liikettä auki jatkuvasti.

YHTEYDENOTOT:

SIRKKA PIIRAINEN, p. 044-3238518
AIMO PIIRAINEN, p. 0400-394728
sähköposti: etunimi.sukunimi@kotinet.com

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme!

Ei kommentteja: