lauantaina, huhtikuuta 12, 2008

Laskiaisrieha


Tekstiviestit kutsuivat väkeä laskiaisen viettoon helmikuussa. "Omat eväät ja makkarat mukaan. Kutsu myös ystäväsi!" kuului kutsuviestin loppu. Ja hyvin viesti oli kiirinyt kyläläisten kännyköihin. Mukana mäenlaskussa oli lähes sata henkeä joista suurin osa oli liikkeellä koko perheellä. Innokkaimmat viihtyivät mäessä yli kolme tuntia ja senkin jälkeen lapset piti melkein huijata kotiin. Mukava ulkoilupäivä mahtavassa uudessa pulkkamäessä. Kiitokset vielä Opistolle makkaranpaistopaikan "lainasta".

Tästä tempauksesta kannattanee tehdä jokavuotinen. Vai mitä mieltä olette?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva, jos ensi vuonna jälleen kokoonnuttaisiin mäenlaskuun. Tapahtuma oli mukava.

Anonyymi kirjoitti...

Vieskalaisessa oli tekstiviesti 14.8.08 ja siinä moitittiin kylätoimikuntaa että siellä tökkii pahasti.Olen seurannut kylätoimikunnan toimintaa ja osallistunutkin kenttätalkoisiin. Erityisesti uutisointi täällä kotisivulla on kiitettävää ja siitä Tiinalle suuret kiitokset.Tietysti vapaassa maassa on jokaisella oikeus sanoa mielipiteensä ja kun sen sanoo vielä omalla nimellä,sanomisen painoarvo nousee.Jatkakaa samaan malliin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Heikki! Uskon itsekin, että kylätoimikunta on hoitanut tehtävänsä ainakin tyydyttävästi. Rakentaa kritiikkiä ja ideoita otetaan kyllä mielellään vastaan.

Ja eiköhän se "iso tapahtuma kyläläosille kentällä" tule. Ensin vain odotellaan, että alue saadaan lopullisesti valmiiksi!