keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2016

Pyöräilykampanja 2016

Ja taas se alkaa!


Heinäkuussa poljetaan itselle hyvä mieli lähi­tienoon mukavilla pyöräreiteillä ja sa­mal­la voimme leikkimielisesti kisailla kuka on kylän ahkerin pyöräilijä!

Raudaskylän asukkaiden välinen pyöräilykampanja järjestetään taas kesä-heinäkuussa. Viime kesä verotti osallistujia sateiden takia, mutta toivotaan lämpimämpiä säitä. Kisa ajetaan 25.6. - 31.7.2016 välisenä aikana.

Pyöräile haluamaasi reittiä Isokoskella Säilyntien ja Juolantien risteyksen linja-autopysäkillä olevalle postilaatikolle. Laatikko on varustettu tästä ohjeestakin löytyvällä pyöräilijän kuvan tarralla. Merkitse kuntovihkoon selkein kirjaimin nimesi ja päivämäärä. Merkintöjä saa tehdä kerran päivässä. Myös kävellen tai juosten liikkuminen oikeuttaa merkinnän tekemiseen.

Reitti laatikon luo on täysin vapaa. Voit halutessasi kiertää vaik­ka suositun riippusiltojen reitin: Säilyntie – Lentokentäntie -  Riippusillantie – Raudaskoskentie – Savontie – Välikyläntie - Padingin riippusilta – Jaakolanrannantie – Savontie – Lentokentäntie - Juolantie. 

Palkinnoksi kisasuorituksista saa hyvän mielen ja hyvän kunnon. Eniten pyöräillyt saa pyöräilyaiheisen yllätyspalkinnon, ja myös osal­lis­tujien kesken arvotaan muutama pieni yllätyspalkinto.
Tervetuloa koko kylä liikkumaan !

Ei kommentteja: