torstaina, tammikuuta 24, 2013

Saadaanko SPR Campus Raudaskylälle ?


Viesti opistolta:
SPR Campus perustetaan Raudaskylälle kunhan saamme vielä 9 henkilöä mukaan. Opistolla info aulassa on ilmoittautumislomakkeita ja laatikko tai voit  ottaa yhteyttä alla mainittuihin henkilöihin yhteystietojen kautta. Jos osasto saadaan perustettua, suunnitteilla mm.:

-          Kerhonohjaaja koulutusta ja kerhotoimintaa. Esim. kylän nuori voi käydä koulutuksen ja toimia kerhonohjaajana Reddie Kids –kerhossa jossa opetetaan lapsille (alakouluikäiset) perus ensiaputaitoja, leikitään ym. Kerho ohjaajakoulutukseen voi osallistua 15 vuotta täyttänyt nuori. Järjestössä mukana olo on myös työkokemus josta on myöhemmin hyötyä, järjestöt ovat yhä enemmän myös työllistäviä tahoja.
-          Kyläyhdistyksessä on joskus käyty keskustelua ”valmiusjoukkojen” tarpeellisuudesta. Jos ”jotain tapahtuu” miten toimitaan ja ketkä toimivat, kuka organisoi? SPR:llä on myös siihen koulutuksia (tarkoittaa ryhmää joka aktivoituu ja organisoi mm. tulipalon ym. katastrofin kohdatessa lähialueella tai kadonneen etsinnöissä).

Lue lisää SPR toiminnasta:

http://rednet.punainenristi.fi/oulu
http://www.punainenristi.fi/

Lisätietoja:

riitta.prittinen-maarala@rko.fi; tai 050 4691 946.


Opistolta tuli tällaista viestiä kyläläisille. Kaikki vähääkään kiinnostuneet käykää ilmoittautumassa mukaan. Allekirjoittanut kävi jo tiputtamassa on ilmoittautumisensa laatikkoon :)

Ei kommentteja: