perjantaina, tammikuuta 18, 2013

Kokouskuulumisia ja muutaMuutamia asioita 8.1. 2013 pidetystä Rauskin Porukoiden kokouksesta,-Rauskirock tiistaina 12.2. klo 18.30

Päätettiin, että lipunmyynti alkaa klo 18 ja ensimmäinen bändi alkaa soittamaan 18.30. Lippujen hinnat sovittiin seuraavasti: alle kouluikäiset ja eskarit 0 €, 6-12 v. 2 € ja yli 12v. 5 €.
Pajalan Mika ja YSOn opiskelijat hoitavat kaikki puitteet bändien esiintymiseen.
Ensiksi esiintyy koulun omat bändikerholaiset, sitten Opiston ”musakymppi”, sitten ”Jukkis & co” soittaa muutaman lastenlaulun ja lopuksi esiintyy pääesiintyjä YSOlta: ”Jenna Miia Kaivosojan bändi”. Bändien nimet yms. tarkentuvat myöhemmin. Tavoitteena on, että bändien yhteisesitys aika olisi maksimissaan 1,5 h.

-Lehtiprojektin etenemisestä
Lehtikerhossa on tutustuttu lehden tekoon pikkuhiljaa. Vielä on avoinna, millainen lehti tehdään ja ketkä kaikki sen tekemiseen osallistuvat. Hannan ehdotus, että tuotos voisi olla vaikkapa verkkolehti, sai kannatusta mm. kustannusten ja kestävänkehityksen näkökulmasta. Verkkolehden pohjaa voisi myöhemmin käyttää myös opetuksessa. Verkkolehden etuna olisi myös se, että mainostajat saisivat siihen suorat linkit omille nettisivuilleen. Asiaa selvitellään.

-Hiihtäen hiihtolomalle pe 1.3.2012 Huhmarissa
Kuultiin tapahtuman suunnitelmista rehtori Esa Salmiselta ja sovittiin, että Vanhempainyhdistys järjestää paikalle kahvion, kuumaa mehua kisaajille ja palkinnot kaikille osallistujille (kolme parasta saa mitalit, lopuille karkkia.) 

-Toteutettujen tapahtumien arviointia
Todettiin, että koko syyslukukauden aikana saatu tuotto on yhteensä noin 4000€. Palaute myyntituotteiden myynnistä ja muista tapahtumista on ollut myönteistä. Joulutorin 5-6 luokkalaisten myyntivastuusta oli niin hyvät kokemukset, että toimitaan samoin myös Opiston kevättorilla. Todettiin myös, että aikuisen tuki oppilaiden myyntityön taustalla välttämätön. 

- Kevätlukukauden suunnittelua
Suunniteltiin, että karkkienmyynti toteutetaan hiihtoloman jälkeen. Suunnitelmissa on myös osallistua Ahjolan pääsiäiskokkotapahtumaan, sekä Opiston kevättorille viime vuotiseen tapaan.


Postia Suomen Vanhempainliitolta

-Tammikuun 2013 jäsenkirje aukeaa tästä.

-Vanhempainliitolta tuli myös kirje sisältäen kyselyn, jonka tarkoitus on  selvittää vanhempien näkemyksiä lasten ja nuorten hyvinvointiin sekä kasvatukseen liittyen. Kysely on lyhyt ja nopea vastata. Kyselyyn vastataan nimettömänä, eikä yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa vastausten perusteella. Tulosten avulla kehitetään Vanhempainliiton toimintaa. Vastausaikaa on keskiviikkoon 23.1 klo 23.59 asti.
Linkki kyselyyn:Ei kommentteja: