lauantaina, toukokuuta 22, 2010

Pyöräilykamppanja 2010

Löytty – Padinki - Raudaskylä
22.5.2010 – 27.6.2010

Nyt kaikki mukaan polkemaan itselle hyvä mieli lähitienoon mukavilla pyöräreiteillä ja vauhdittamalla samalla oma kylä voittoon leikkimielisessä kisassa!

Kylien välinen pyöräilykampanja käynnistyy Raudaskylän lähiliikunta-alueen avajaisissa lauantaina 22.5. klo 13 ja jatkuu aina juhannukseen saakka. Kylät mittelevät viiden viikon ajan siitä, mikä kylistä kerää eniten liikuntasuorituksia.

Pyöräile, kävele tai hölkkää naapurikylälle ja kirjaa suorituksesi ylös nimetyssä postilaatikossa olevaan listaan. Näin ollen esim. löyttyläiset voivat kirjata suorituksensa Padingin ja Raudaskylän laatikoihin. Oman kylän laatikkoon suoristustaan ei siis voi kirjata.

Laatikot sijaitsevat seuraavasti:

  • Löytty Löytyn ympäristökoulun entinen postilaatikko, Löytyntie 347
  • Padinki Padingin riippusillan kupeessa
  • Raudaskylä Raudaskylän riippusillan tuntumassa

Jokaisessa näistä laatikoista on yllä oleva pyöräilijäpojan kuva teipattuna laatikon kanteen, jotta oikean laatikon tunnistaminen onnistuisi.

Reitti laatikon luo on täysin vapaa. Voit halutessasi samalla lenkillä kiertää vaikka molemmat naapurikylät ja merkitä suorituksesi kumpaankin laatikkoon.

Raudaskylän nettisivulta: raudaskyla.blogspot.com voit viikoittain seurata kisan edistymistä ja tarvittaessa auttaa omaa kylääsi ottamaan kisassa kirivaihteen päälle.

Palkinnoksi paras kylä saa hyvän mielen ja hyväkuntoiset kyläläiset. Osallistujien kesken arvotaan lisäksi muutama pieni yllätyspalkinto.


Mukavia pyöräilyreissuja toivottavat:
Löytyn kyläyhdistys
NU Padingin alaosasto
Raudaskylän kyläyhdistys

Ei kommentteja: