torstaina, kesäkuuta 22, 2017

Liikuntakampanja Raudaskylän asukkaille 25.6. - 31.7.2017

Heinäkuussa poljetaan itselle hyvä mieli lähi­tienoon mukavilla pyöräreiteillä ja sa­mal­la voimme leikkimielisesti kisailla kuka on kylän ahkerin pyöräilijä! Raudaskylän asukkaiden välinen pyöräilykampanja järjestetään taas kesä-heinäkuussa. Kisa polkaistaan käyntiin juhannuspäivänä 25.6.2017 ja loppuu 31.7.2017. 
Pyöräile
haluamaasi reittiä Isokoskelle Juolantien linja-autopysäkillä (=katoksellinen pysäkki) olevalle postilaatikolle. Laatikko on varustettu tästä ohjeestakin löytyvällä pyöräilijän kuvan tarralla. Merkitse kuntovihkoon selkein kirjaimin nimesi ja päivämäärä. Merkintöjä saa tehdä kerran päivässä. Myös kävellen tai juosten tai luistellen liikkuminen oikeuttaa merkinnän tekemiseen. Reitti laatikon luo on täysin vapaa. Voit halutessasi kiertää vaik­ka suositun riippusiltojen reitin: Säilyntie – Lentokentäntie -  Riippusillantie – Raudaskoskentie – Savontie – Välikyläntie - Padingin riippusilta – Jaakolanrannantie – Savontie – Lentokentäntie - Juolantie. HUOMAA:
Vähintään 10 kisasuoritusta keränneiden kesken arvotaan 150 euron lahjakortti (=pyörän kyydissä istuva ei osallistu arvontaan).
Tervemenoa koko kylä liikkumaan !
Ei kommentteja: