keskiviikkona, toukokuuta 31, 2017

Kylätiedote kesälle 2017

Tästä linkistä avautuu kesätiedote 2017:
https://drive.google.com/file/d/0B70FykQ-gs2hR2RQYU9Obm5WN3c/view?usp=sharing

Ja tässä kesän tapahtumia Raudaskylällä:

Motoristien kesäajelu
Kokoonnutaan Ahjolan pihalle moottoripyörillä TORSTAINA 1.6.2017 klo 18 ja päätetään yhteisesti ajettava reitti. Välillä pysähdytään tauolle kahvittelemaan ja mietitään olisiko porukalla kiinnostusta Rauski MC:lle. Kyläyhdistys tarjoaa osallistujille pullakahavit. Tervetuloa!

Lapset vs. Aikuiset JALKIS-tapahtuma
Raudaskylän nuorison (=jalkiskerholaisten) pyynnöstä järjestetään Jalkapallo- tapahtuma Rauskin puistossa heti koululaisten kesälaitumille pääsyn jälkeen TIISTAINA 6.6.2017 alkaen klo 18. Lapset haastavat kylän aikuiset peliin mukaan, joten tulkaahan mukaan. Kaikille paikalle saapuneille on tarjolla nokipannukahavit tai mehut korpulla (=vapaaehtoinen maksu). Toivomme paikalle runsaasti KANNUSTUSJOUKKOJA!!

Toimintatorstait
TORSTAISIN 8.6. ja 15.6. ovat perheet ja lapset tervetulleita Rauskin puistoon klo 18:30 alkaen.
Ohjelmassa on erilaisia leikkejä ja mm. kivien maalausta.

Kuukauden tehotreenit (=kahvakuulaa)
Rauskin puistossa MAANANTAISIN klo 18:30 juhannukselle asti. Omat kuulat mukaan!

Tuokiotuvan retkipäivä raudaskylän ikäihmisille
Retkipäivä on KESKIVIIKKONA 14.6. klo 12:15. Kyläyhdistys tarjoaa taksikyydin Tuokiotuvalle, sitä tarvitseville. Sihteeri ottaa vastaan ilmoittautumisia numerossa, 046-624 3369 / Sari Isoniemi
HUOM. Tämän tiedotteen mukana on Tuokiotuvalle KUTSU, jossa päivästä kerrotaan enemmän!

Juhannus kokkotapahtuma
Kyläyhdistys järjestää riippusillan kupeessa kokkotapahtuman PERJANTAINA 23.6. alkaen klo19:00. Tarjoamme kävijöille nokipannukahvit ja lapsille juhannus ”BOOLIT”!
HUOM. Tapahtumalla on säävaraus. Ilmoitamme nettisivulla mahdollisesta peruuntumisesta.

Liikuntakampanja
Liikuntakampanja alkaa juhannukselta. Pyöräilemme Raudaskylän ja Isokosken raitilla. Kampanjan tarkoitus on kannustaa kyläläisiä – nuoria ja vanhoja – liikkumaan. Pyöräilijät merkitsevät oman nimensä ja päivämäärän kuntovihkoon reitin varrella. Kuntovihko löytyy Säilyntien varresta postilaatikosta, jossa on kampanjasta kertovat merkinnät. Liikkujien kesken arvotaan 150€ lahjakortti. Arvontaan osallistuvat ne, joilla on vähintään 10 merkintää ja ajaneet itse pyörää (=kyytiläiset ei osallistu).  Kampanja alkaa juhannuspäivästä 25.6. klo ja päättyy heinäkuun loppuun 31.7. klo 24:00.


TERVETULOA MUKAAN TAPAHTUMIIN!

Ei kommentteja: