maanantaina, elokuuta 29, 2016

Syysterveiset Opistolta

Terveiset opistolta!
Raudaskylän kristillisen opiston syksy ja uusi lukuvuosi on alkanut ja taas on opistonmäki iloksemme täynnä opiskelijoita läheltä ja kaukaa.

Lukiolaiset, kymppiluokkalaiset ja erityislinja ovat jo aloittaneet opiskelunsa; lukiossa on tänä syksynä iso joukko uusia aloittavia opiskelijoita!  Maahanmuuttajille tarjoamme peruskouluopetusta ja suomen kielen opintoja kahdelle ryhmälle. Ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogiopiskelijat aloittavat lukuvuotensa pian myös, ja ammattitutkintojen aikuisopiskelijoita saamme taloon joka kuukausi lähijaksoille. Monenlaisia lyhyempikestoisia koulutuksia ja kursseja on tarjolla syksyn mittaan opettajille, sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, vapaaehtoistoimintaan ja seurakuntiin. Viikonloppuleireille ja kursseille saamme kuoroja ja harrastusryhmiä ympäri Suomen.

Niin lukiolaiset, kympit, erityislinjalaiset, ammattikorkeakoulun opiskelijat kuin maahanmuuttajaopiskelijatkin tuovat opistolle ja koko opistonmäelle elämää ja väriä. Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota opiskelupaikan niin monille ja monenlaisille ihmisille. Yhteistyö Raudaskosken alakoulun kanssa eri projekteissa ja mm. yhteisen itsenäisyyspäiväjuhlan merkeissä jatkuu, se on meille rikkaus.

Opiston tapahtumiin ja oppilaitokseemme toivotamme kyläläiset tervetulleeksi tutustumaan!
Muun muassa peli-illat nuorille käynnistyvät taas opiston vapaa-ajantilassa syksyn aikana. Niistä ilmoitellaan tarkemmin, kun ajankohta varmistuu.

Hyvää, värikästä, valoisaa syksyä Raudaskylään!

Jukka Harvala, rehtori

Ei kommentteja: