sunnuntaina, elokuuta 21, 2016

Kylätoimikunnan kokouksen kuulumiset eli tietoa syksyn toiminnasta

Kahvakuulaa Rauskin puistossa syyskaudella:
Vetäjänä on Eeva, ja ajankohta on maanantaisin. Ensimmäinen kerta on maanantaina 12.9. klo 18:30 – 19:15. Tervetuloa uudet ja vanhat harrastajat mukaan!

Perheliikunta:
Perheliikunta aloittaa Rauskin puistossa maanantaisin 18:30 – 19:15. Ensimmäinen kerta 12.9.2016. Kylätoimikunta tuo jotain liikuntavälineitä puistoon lasten käyttöön. Tämä on perheiden yhteinen liikuntavuoro, jossa ei ole valvojaa. Toivotaan, että alakouluikäisten mukana tulisi esim. isompi sisarus, isä tai äiti mukaan. Jatkamme koulun salissa myöhemmin syksyllä, jos sali on käytettävissä (=menossa remonttiin tänä syksynä).


Jalkiskerho:
Kevään jalkapallokerhoa jatketaan Rauskin puistossa. Vetäjinä Leevi&Jaakko. Jaana on vastuuaikuinen. Kohderyhmänä 3.-6.luokkalaiset. Ajankohta tiistaisin klo 17-18. Tervetuloa!

Koodikerho:
Rauskin koodikoulu- hankkeen jälkeen keväällä oli robottikerho koululla. Se oli onnistunut kokeilu. Koodikerho 4.-6. luokkalaisille koululla jatkuu, jos koulu saa kerhorahaa. NuorisoLeader- rahaa haetaan kahden Cromebookin hankintaan kerhoa varten. Tästä tiedotetaan myöhemmin, kun selviää kerhorahan kohtalo.

Peräkonttikirppis:
Rauskin puistossa lauantaina 17.9.2016 klo 12-15. Ei paikkamaksuja. Paikalle tuodaan muutamia pöytiä, joten tarvitessasi voit varata omasi soittamalla p. 040-567 2826. Tapahtumassa mukana katseltavaakin: mm. ponin hoitamista/ajelua ja RC-autoja. Sään salliessa maalaamme kiviä, jotka jäävät puistoon ilahduttamaan kävijöitä. Kylätoimikunta myy makkaraa, kahvia/teetä/mehua ja pullaa, ja järjestää narunvedon (pieniä palkintoja). Tervetuloa myyjäksi tai osallistumaan! Tapahtumassa säävaraus, peruuntumisesta ilmoitetaan FB-ryhmässä ja nettisivuilla.


Ei kommentteja: