maanantaina, helmikuuta 15, 2016

Kokouskuulumisia ja tulevia tapahtumia

Rauskin Porukat ry:n kokouksessa 9.2.2016 käsiteltyjä asioita lyhyesti:-Opiston joulutorin arpajaisista retkikassaan tuli 198 euroa ja myyjäisistä 410 euroa. Myyjäiset onnistui taas hienosti!
-Pitkällisen pohdinnan jälkeen päätettiin, että otetaan kevään myyntituotteeksi Pilkkoset. Myynti toteutetaan mahdollisimman nopeasti.
-Hiihtäen hiihtolomalle tapahtuma pe 4.3.2016.
Päätettiin osallistua tapahtumaan perinteisen kaavan mukaan. Hommataan palkinnot ja pidetään kioskia.
-Kevään luokkaretkistä kuultiin, että kaikki retket pidetään keskiviikkona 30.3.2016.
4.-6. luokka lähtee Vuokattiin laskettelureissulle. 0.-3. luokkalaisten retki on vielä suunnitteilla. Hinta-arviota retkille ei ole vielä tehty, mutta siitä kuullaan myöhemmin. Retkikassasta annetaan tarpeen mukaan.
-Kuultiin, että YSO ei lähde tänä keväänä Rauskirockin järjestämiseen mukaan. Rauskirockin puitteet ja tekniikka yritetään kuitenkin kasata omin voimin. Sovittiin siis, että Rauskirock on tiistaina 12.4.2016. Bändikurssilta tulee kolme bändiä esiintymään Mika Vikmanin johdolla. Lisäksi kysytään musiikkiopistolta bändiä ja koulun musiikkikerhoa. Pappabändikin esiintyy.
-Opiston kevättorin asioista päätetään seuraavassa kokouksessa.
-Maastojuoksukilpailu on 6.5.2016. Yhdistys osallistuu lahjoittamalla tapahtumaan palkinnot.
-Kuultiin, että kaukalohanke on taas jäissä rahoituksen vuoksi. Toteutuminen on muutenkin epävarmaa, koska tämän hetken arvion mukaan oppilasmäärä koululla alkaa laskea. Eskarilaisia on tulevaisuudessa vuosittain vähemmän.
Nuorten perheiden muuttamista kylälle vaikeuttaa myytävien tonttien ja talojen puute.
Raudaskylä on hieno paikka asua, turvallinen virikkeellinen ympäristö, monipuolista toimintaa, tapahtumia, koulutusta, aktiivisia yhdistyksiä, kerhoja, harrastustoimintaa, päivähoitoa ym. Näistä hyvistä asioista täytyisi saada tietoa kantautumaan laajemmaltikin.
Tätä nyt pohdiskellaan. Kutsutaan jatkossa toimittajia herkemmin tekemään juttuja.


-Seuraava kokous pidetään 5.4.2016 klo 18.00.


Ei kommentteja: