sunnuntaina, kesäkuuta 14, 2015

Raudaskylän Pyöräilykampanja 2015

Heinäkuussa poljetaan itselle hyvä mieli lähi­tienoon mukavilla pyöräreiteillä ja sa­mal­la voimme leikkimielisesti kisailla kuka on kylän ahkerin pyöräilijä!

Raudaskylän asukkaiden välinen pyöräilykampanja järjestetään kesä-heinäkuussa. Kisa käynnnistyy juhannuspäivänä 20.6.2015 ja päättyy 31.7.2015.

Pyöräile haluamaasi reittiä Säilyntien ja Juolantien risteyksen linja-autopysäkillä olevalle postilaatikolle. Laatikko on varustettu tästä ohjeestakin löytyvällä pyöräilijän kuvan tarralla. Merkitse kuntovihkoon selkein kirjaimin nimesi ja päivämäärä. Merkintöjä saa tehdä kerran päivässä. Myös kävellen tai juosten liikkuminen oikeuttaa merkinnän tekemiseen.

Reitti laatikon luo on täysin vapaa. Voit halutessasi kiertää vaik­ka suositun riippusiltojen reitin: Säilyntie – Lentokentäntie -  Riippusillantie – Raudaskoskentie – Savontie – Välikyläntie - Padingin riippusilta – Jaakolanrannantie – Savontie – Lentokentäntie - Juolantie.
Palkinnoksi kisasuorituksista saa hyvän mielen ja hyvän kunnon. Eniten pyöräillyt saa pyöräilyaiheisen palkinnon, ja muiden osal­lis­tujien kesken arvotaan muutama pieni yllätyspalkinto.
Tervetuloa koko kylä liikkumaan !

 

Ei kommentteja: