maanantaina, toukokuuta 25, 2015

Kesäajan toimintaa Raudaskylällähttp://raudaskyla.blogspot.fi tiedottaa, jos säännöllisen toiminnan aikatauluissa on muutoksia kesän aikana. Seuraa ilmoittelua. Kylätoimikunta toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikki kyläläiset mukaan säännölliseen toimintaan ja tapahtumiin!


Säännöllinen toiminta

Jalkapallokerho (7-12 vuotiaat)
Rauskin puistossa maanantai-iltaisin klo 19 – 20 kesäkuun loppuun saakka.  Vetäjä on FC Ypalta, ja kylän vapaaehtoiset hääräävät apuohjaajina. Kerhon osallistumismaksu on 7 euroa. Kerhon vastuuhenkilö on Jaana Seppälä kylätoimikunnasta.

Pesäpallokerho (7-12 vuotiaat)
Rauskin puistossa TIISTAI-aamupäivisin klo 10-11:30 ainakin kesäkuun ajan. Vetäjä apua saamme Ylivieskan kuulalta ja Raudaskosken koululta saamme pesisvälineitä lainaan.  Kerho on ilmainen. Vastuuhenkilönä toimivat Virve Huokuniemi Padingista/ Jaana Seppälä Raudaskylältä.
HUOM. Ensimmäinen kokoontuminen poikkeuksellisesti KESKIVIIKKOna 3.6.

Perhekahvila
Perhekahvila kokoontuu kesällä maanantaisin jalkapallokerhon kanssa samoihin aikoihin n. klo 18 – 20 Rauskin puistossa. Omat eväät voi ottaa mukaan, kahvit voimme keittää kotakeittiössä.


Tapahtumat

Lintutornilla tapahtuu
Ylivieskan latu ry. järjestää Retkipäivän Raudaskylän lintutornilla 4.6. klo 17:30. Mukana Birdlifen retkikummi Reijo Jussilainen, joka kertoo linnuista. Ota kiikarit mukaan, jos on. Latu tarjoaa nuotiolla nokipannukahvit.

Tuokiotupa jalkautuu Rauskin puistoon
Raudaskylän kyläyhdistys on kutsunut Tuokiotuvan väen vastavierailulle Rauskin puistoon keskiviikkona 10.6.2015 klo 12. Tapahtuma on suunnattu ikäihmisille (65+) Raudaskylältä ja Tuokiotuvan vaikutuspiiristä. Tapahtumassa voi pelata ulkopelejä tai vierailla Raudas-Pekan pirtillä (n. 500m kävely), tai vain nauttia muiden seurasta tekemättä mitään erikoista. Kyläyhdistys tarjoaa makkarat ja kahvit/mehut, ja kyydit Raudaskylän lähistöltä tuleville ikäihmisille. Ilmoittautumiset kyytien ja tarjoilujen vuoksi perjantaihin 5.6. mennessä Kyläyhdistyksen Elinalle 040-567 2826.

Juhannus
Kylätoimikunta on suunnitellut Juhannuskokon polttamista Raudaskylän riippusillan lähettyvillä joessa 19.6.0215. Samoin on suunnitteilla osallistuminen Löytyn kyläyhdistyksen organisoimaan Vanhat kulkimet- ajeluun juhannuksena. Näiden toteutumisesta ja aikatauluista tiedotetaan raudaskyla.blogspot.fi ja facebookin kautta lähempänä ajankohtaa.

Pyöräilykampanja
Tänä vuonna pyöräilemme taas Raudaskylän ympäri kylän omalla porukalla. Kampanjan tarkoitus on kannustaa kyläläisiä – nuoria ja vanhoja – liikkumaan. Pyöräilijät merkitsevät oman nimensä ja päivämäärän kuntovihkoon reitin varrella, ja osallistujien kesken arvotaan pieniä palkintoja. Kuntovihko löytyy Säilyntien varresta postilaatikosta, jossa on kampanjasta kertovat merkinnät. Kampanja alkaa juhannuspäivästä 20.6. klo ja päättyy heinäkuun loppuun 31.7. klo 24:00.

Onkikilpailu/ Haukikuninkuus 2015
Tänä vuonna haukikuninkuus järjestetään yhden illan kestävänä tapahtumana. Samana iltana ohjelmassa
on myös onkikilpailu, josta sarjoja löytyy kaiken ikäisille. Palkintoina on pientä kalastukseen liittyvää
tavaraa ja tietysti kiertopalkinto Haukikuninkuus- kisan voittajalle.  Kalastustapahtuman ajankohta
päätetään kesän edetessä säiden mukaan, joten seuraa ilmoittelua raudaskyla.blogspot.fi.

Opisto tiedottaa
Kesäkurssit
-          Valokuvauskurssi 22.-26.6.
-          Kesän valo -runokurssi 24.-26.6.
-          Sirkuskurssi 8-11-vuotiaille 22.-24.6.
-          Sirkuskurssi 5-7-vuotiaille 25.-26.6.

Musiikkileirit
-          Kesämuskari 8.-12.6.
-          Kansainvälinen mestarikurssi 7.-13.6.
-          Viulukurssi 7.-12.6.
-          Pop-Rock- musiikkileiri 22.-26.6. ’
-          Harmonikkaleiri 22.-28.6.
-          Sulasolin valtakunnallinen puhallinmusiikkileiri 9.-18.7.

Konsertit
-          Lasten satukonsertti METSÄ 12.6. klo 10 Akustiikka. VAPAA PÄÄSY 
Ei kommentteja: