perjantaina, elokuuta 15, 2014

Terveiset hallituksen kokouksesta 6.8.2014LINTUTORNI:
Lintutornin avajaiset lauantaina 20.9.2014 klo 12.00: Ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin sen tarkentuessa. Tervetuloa kaikki!

TENNISKENTTÄ:
Kyläläiseltä tullut tenniskenttä- aloite esitelty Opistolle (Opistolla ollut tenniskenttä ennenkin). Kyläyhdistys on päättänyt osallistua kustannuksiin, jos tenniskenttä Opistolle toteutuu.

PARKOUR-RATA:
Parkour-rataa suunnitellaan Rauskin puistoon. Kyläyhdistys päättänyt kustantaa yhden LapSet:in Parkour-laitteen. Kaupungilta on saatu vihreää valoa hankkeelle, ja sieltä tultaneen saamaan avustus toiseen Parkour-laitteeseen. Lisäksi radalle rakennetaan esteitä vanhoista kuorma-auton renkaista, joka A-Renkaat lahjoittaa.

VUODEN KYLÄLÄINEN:
Kyläläisiltä pyydetään esittämään ehdokkaita vuoden kyläläiseksi 2014. Kriteerinä on, että henkilö tai yhdistys/yritys on mm. toiminut hyvänä esimerkkinä muille, ja toiminnallaan edistänyt Raudaskylän tuntemusta.

PYÖRÄILYKAMPANJA:
Pyöräilykampanjan parhaat, jotka pyöräilivät yli 20 päivänä kesä-heinäkuun kampanjan aikana:
1. Maarit Löytynoja (39)
2. Hilkka Heikkilä (37)
3. Liisa Erkkilä (27)
4. Marianne Pajala (27)
5. Venla Lassila (22)
6. Pentti Isokoski (21)

Kampanjan voittaja saa palkinnoksi Vaarapuron Pyöräpisteen lahjoittaman laadukkaan pyöräilykypärän. Lisäksi arpaonni suosi seuraavia, ja he saavat pienet palkinnot: Pentti Isokoski, Hilkka Heikkilä, Minea Isokääntä ja Riku Karjalainen. Yhteensä merkintöjä tuli 502 kpl. Kyläyhdistys onnittelee ja kiittää kaikkia osallistuneita !

SÄÄNNÖLLINEN TOMINTA: Perheliikunta, Sählyvuoro yläkoululaisille ja Kahvakuula alkavat syyskuussa. Ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin raudaskyla.blogspot.fi sivustolla.

Ei kommentteja: