tiistaina, kesäkuuta 17, 2014

Pyöräilykampanja 2014

Heinäkuussa poljetaan itselle hyvä mieli lähi­tienoon mukavilla pyöräreiteillä ja sa­mal­la voimme leikkimielisesti kisailla kuka on kylän ahkerin pyöräilijä!

Raudaskylän kyläläisten välinen pyöräilykampanja järjestetään kesä-heinäkuussa. Kisa käynnnistyy sunnuntaina 22.6.2014 ja päättyy 31.7.2014.

Pyöräile haluamaasi reittiä Säilyntien ja Juolantien risteyksen linja-autopysäkillä olevalle postilaatikolle. Laatikko on varustettu tästä ohjeestakin löytyvällä pyöräilijän kuvan tarralla. Merkitse kuntovihkoon selkein kirjaimin nimesi ja päivämäärä. Merkintöjä saa tehdä kerran päivässä. Myös kävellen tai juosten liikkuminen oikeuttaa merkinnän tekemiseen.

Reitti laatikon luo on täysin vapaa. Voit halutessasi kiertää vaik­ka suositun riippusiltojen reitin: Säilyntie – Lentokentäntie -  Riippusillantie – Raudaskoskentie – Savontie – Välikyläntie - Padingin riippusilta – Jaakolanrannantie – Savontie – Lentokentäntie - Juolantie.


Heinäkuun puolenvälin jälkeen julkaistaan väliaikatilanne Raudaskylän nettisivulla osoitteesta raudaskyla.blogspot.fi, ja voit tarvittaessa ottaaa kisassa kirivaihteen päälle ;)

Palkinnoksi kisasuorituksista saa hyvän mielen ja hyvän kunnon. Eniten pyöräillyt saa pyöräilyaiheisen palkinnon, ja muiden osal­lis­tujien kesken arvotaan muutama pieni yllätyspalkinto.


Tervetuloa koko kylä liikkumaan !

 

Ei kommentteja: