torstaina, toukokuuta 22, 2014

Kyläyhdistyksen tapahtumia kesällä 2014

Onkikilpailu/ Haukikuninkuus 2014
Tänä vuonna haukikuninkuus järjestetään yhden illan kestävänä tapahtumana. Samana iltana ohjelmassa on myös onkikilpailu, josta sarjoja löytyy kaiken ikäisille. Palkintoina on pientä kalastukseen liittyvää tavaraa ja tietysti kiertopalkinto Haukikuninkuus- kisan voittajalle.  Kalastustapahtuman ajankohta päätetään kesän edetessä säiden mukaan, joten seuraa ilmoittelua raudaskyla.blogspot.fi.

Pyöräilykampanja kyläläisten keskenTänä vuonna pyöräilemme Raudaskylän ympäri kylän omalla porukalla. Kampanjan tarkoitus on kannustaa kyläläisiä – nuoria ja vanhoja – liikkumaan. Pyöräilijät merkitsevät oman nimensä ja päivämäärän kuntovihkoon reitin varrella, ja osallistujien kesken arvotaan pieniä palkintoja. Eniten polkenutta muistetaan myös palkinnolla. Kuntovihko löytyy Säilyntien varresta postilaatikosta, jossa on kampanjasta kertovat merkinnät. Kampanjan alkaa juhannuspäivästä 22.6. klo ja päättyy heinäkuun loppuun 31.7. klo 24:00. Reitti ja säännöt tullaan julkaisemaan raudaskyla.blogspot.fi:ssa juhannusviikolla.

UUTTA! Kurren kuntoilukierros Isokoskella
Lähde kiertämään mukava, helppo kulkunen reitti pururataa (=valaistu latu) pitkin Isokoskelle. Voit juosta tai kävellä, ihan mielesi mukaan. Lähtöpaikka on Rilkkeen montulle menevän tien alusta, ja Kurre- orava opastaa reitillä. Reitin pituus on noin 1,5 km ja puolessa välissä reittiä on kuntovihko, johon voi laittaa nimen ylös. Kävijöiden kesken arvomme pieniä yllätyspalkintoja. Tämä kampanja kestää läpi kesän. 

Ei kommentteja: