torstaina, kesäkuuta 13, 2013

Pyöräilykampanja peruttu tältä kesältä

Uutena kylänä kampanjaan olisi lähtenyt Huhtalan/Visurin kyläyhdistys, mutta emme saaneet tänä vuonna Löytyn kyläyhdistystä houkuteltua mukaan. Vilkas on Savontien liikenne pyöräilijöille tunnustettakoon, joten pyöräilyreitti ei olisi nuoremmille osallistujille tarjonnut vaihtoehtoa välttää iso tie, kun Löytyn koulun rasti jäi pois reitiltä. Joten päätimme Raudaskylän kylätoimikunnnassa, että jätetään tämä vuosi väliiin, ja keksitään jotain muuta yhteistä tekemistä!

Vaihtoehtona kylän omalle kampanjalle on Ylivieskan liikuntatoimen järjestämä pyöräilykampanja. Laatikko merkintöjä varten löytynee (allekirjoittanut ei laatikon paikkaa tiedä vielä) Nivalaan päin Savontietä ajettaessa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ylivieskan ja Nivalan välisen pyöräkilpailun laatikko johon merkintöjä voi laittaa on melkein junttikankaalla eli sikabaarin kohdalta n. 6 kilsaa Nivalaan päin..

Anonyymi kirjoitti...

Ja pyöräkampanja tarkotettu kuulema lähinnä Raudaskylä vastaan Nivala. (vähän tasa väkisempää kuin ylivieska- nivala) joten laatikkokin laitettu lähes Nivalaan.. Mutta käykääpä polkemassa EI SIELÄ JUURI YLIVIESKALAISTEN NIMIÄ NÄYTÄ OLEVAN!