torstaina, toukokuuta 09, 2013

Punaisen Ristin paikallisosaston perustamiskokous 7.5.2013


Raudaskylälle perustettiin eilen 7.5.2013 uusi Punaisen Ristin paikallisosasto. Perustamiskokouksessa osaston puheenjohtajaksi valittiin Riitta Prittinen-Maarala, varapuheenjohtajaksi Taina Tamminen sekä hallituksen jäseniksi Piia Mikkola, Anne Isokoski, Jane Ilmola ja Anitta Anunti.
 
Kokouksessa päätettiin aloittaa osaston toiminta nuoriso- ja ystävätoiminnalla, joita käynnistetään syksyllä.  Muutoinkin toiminnan lähtökohtana on paikalliset tarpeet ja auttamisvalmiuden lisääminen paikkakunnalla.
 
Järjestömme sääntöjen mukaan uuden osaston perustamiseen vaaditaan 20 järjestön henkilöjäsentä. Tämän vuoksi muistutan jäsenmaksun maksamisen tärkeydestä! Jäsenmaksulla tuet paikallisosastojen toimintaa ja edistät auttamisvalmiuden paranemista.
 
Punaisen Ristin Oulun piirin hallitus hyväksyy 14.5.2013 kokouksessaan lopullisesti Raudaskylän osaston perustamisen. Jotta osaston perustaminen ei jää kiinni jäsenmaksujen maksamattomuudesta, on tärkeää, että jokainen uuden osaston perustamiseen ja tukemiseen nimensä antanut suorittaa jäsenmaksunsa ensi tiistaihin mennessä.
 
Maksa jäsenmaksusi saamallasi tilisiirrolla tai suoraan verkkopankin kautta osoitteessa  
 
Mikäli olet jo tehnyt sen, suuret kiitokset Sinulle!
 
Nähdään ja kuullaan Punaisen Ristin merkeissä ensi syksynä.
 
Terveisin,
 
Päivi Jurvakainen
järjestötyönsuunnittelija
Punainen Risti
Oulun piiri

Ei kommentteja: