maanantaina, helmikuuta 25, 2013

Talvitapahtuma 2013

Sunnuntaina 24.2.2013 Rauskin puistossa oli jälleen säpinää. Osa vilskeestä johtui Opistonmäellä majailevista partioleiriläisistä ja toinen puoli kylän jo perinteiseksi käyneestä talvitapahtumasta (ensimmäisen kerran kokoonnuimme vuonna 2008, eli kyseessä oli jo kuudes kerta!). Kamera unohtui tänä vuonna kotiin, mutta kännykällä nappasin muutaman valokuvan todistusaineistoksi.

Ohjelmassa oli hevosajelua, mäenlaskua sekä makkaranpaistoa ja kyläyhdistyksen tarjoamien pullakahvien lomassa ennätti myös tuttavia jututtaa. Ja testattiin toki myös mahtavaa partiolaisten hoijakkaa: hurjat vauhdit!

Päivän kohokohtana olivat pipolätkäpelit kylän aikamiesten (ja naisen: jospa Jaana ensi kerralla mukaan uskaltautuisi muitakin :) ja lasten sekä nuorten välillä. Aikuiset väsyttivät ensin itsensä pelaamalla 2x15 minuuttia nuorisoa vastaan ja sen jälkeen vielä 2x10 minuuttia ala-asteikäisiä lapsia vastaan. Ja pelipaita on kuulemma varsin lämmin vaatekappale. Hikistä hommaa, mutta hupaisaa! Aikamiehet voittivat nuoret maalein 9-7 ja lasten kanssa pelattiin tasapeli 8-8.

Jos jollakulla on toiveita ensi vuoden tapahtumasta, niin kertokaapa vaikka kommentoimalla tätä tekstiä.

Ei kommentteja: