maanantaina, tammikuuta 07, 2013

Punaisen Ristin toimintaa Raudaskylälle

Löydä oma tapasi auttaa - tule mukaan Punaisen Ristin toimintaan Raudaskylälle!
Kiinnostaako sinua vapaaehtoistoiminta maailmanlaajuisessa järjestössä? Etsitkö harrastusta joka tukee opiskelua ja työtäsi? Punainen Risti etsii juuri sinua Ylivieskan Raudaskylälle perustettavaan Punaisen Ristin Campus-osastoon. Tule kuulemaan lisää järjestön vapaaehtoistoiminnasta maanantaina 14.1. klo 12 Raudaskylän opiston luentosaliin!

Tänään on hyvä päivä ryhtyä vapaaehtoiseksi
Campus-osaston tarkoituksena on tarjota Raudaskylän opiskelijoille, henkilökunnalle ja kyläläisille erilaisia yhdessä toimimisen muotoja. Toimiessasi Campus-osastossa saat hyvää kokemusta järjestötoiminnasta ja vapaaehtoistyöstä. Toiminnan kautta pääset tutustumaan Punaisen Ristin periaatteisiin ja auttamistyöhön.
Meillä riittää tekemistä jokaiselle ja jokaisen teko on arvokas. Punaisessa Ristissä voit toimia ystävänä toisen ihmisen läsnäoloa kaipaavalle, ottaa osaa ensiaputoimintaan ja toimia esimerkiksi rinnepäivystäjänä laskettelukeskuksissa. Tämän lisäksi Punaisen Ristin vapaaehtoiset päivystävät lukuisilla festareilla eri puolilla Suomea seksuaali- ja terveys- sekä hiv- ja aidstyön merkeissä. Nuorten ja lasten kanssa toimivat vapaaehtoiset ohjaavat Reddie Kids kerhoja 7-12-vuotiaille lapsille. Monikulttuurinen toiminta tuo yhteen eri taustaisia ihmisiä. Monikulttuurisuustoiminnan vapaaehtoisena voit edistää yhdenvertaisuutta ja rakentaa moniarvoista yhteiskuntaa. Näiden lisäksi voit olla mukana satunnaisesti erilaisissa kampanjoissa ja keräyksissä ympäri vuoden!
Tulee kuulemaan lisää vapaaehtoistoiminnasta ja Punaisesta Rististä maanantaina 14. tammikuuta Raudaskylän opiston luentosaliin klo 12. Info-tilaisuus on suunnattu kaikille Raudaskylän opiston alueen opiskelijoille ja henkilökunnalle.
Campus-osaston perustamiseksi tarvitaan vähintään 20 henkilön nimilista, jotka ilmaisevat halukkuutensa liittyä perustettavaan osastoon. Olethan Sinä yksi heistä!
Lisätietoja:
ja
Päivi Jurvakainen
järjestötyönsuunnittelija
Punainen Risti Oulun piiri

Ei kommentteja: