keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2012

Pyöräilykampanja 2012


Nyt kaikki mukaan polkemaan itselle hyvä mieli lähitienoon mukavilla pyöräreiteillä ja vauhdittamalla samalla oma kylä voittoon leikkimielisessä kisassa!

Löytyn ja Raudaskylän välinen pyöräilykampanja kisataan tänä vuonna 23.6. - 31.7.2012 välisenä aikana. Aikaa on osallistujien pyynnöstä jatkettu viikolla viime vuodesta. Kylät siis mittelevät viiden viikon ajan siitä, kumpi kylistä ja kuka kyläläisistä kerää eniten liikuntasuorituksia.

Raudaskylä on jaettu kahteen alueeseen. Jaon perusteena on joki - eli joen pohjapuolen asukkaat, joen eteläpuolen asukkaat ja löyttyläiset kisailevat keskenään. Laatikoita on kolme: Löytyn ympäristökoulun postilaatikko, Raudaskosken koulun pihassa oleva laatikko ja Padingin riippusillalla etelärannan puolella sillassa kiinni oleva valkea laatikko.

Suorituksensa voi kirjata seuraavasti (rauhallisesti lukien avautuu kyllä…:)
  • Löyttyläiset (vanhaan tapaan) Padingin riippusillan tai Raudaskosken koulun laatikkoon. Joen eteläpuolella asuvat rauskilaiset (vanhaan tapaan) Padingin riippusillan tai Löytyn koulun laatikkoon. Joen pohjapuolella asuvat rauskilaiset voivat kirjata suorituksensa Raudaskosken koulun tai Löytyn koulun laatikkoon. Jokaisessa näistä laatikoista osallistujalistat, joihin voi kirjata päiväyksen, nimen ja edustamansa kylän.
  • Reitti laatikon luo on täysin vapaa. Voit halutessasi samalla lenkillä kiertää vaikka molemmat laatikot, ja merkitä suorituksesi molempiin. Jokaiselta henkilöltä hyväksytään 1 merkintä päivässä / laatikko. Tänä vuonna uutena sääntönä, että suorituksen tekijä tekee vain itselleen merkinnän, siis ei kyytiläisten nimiä listoille.
  • Suoritus-merkintään oikeuttaa tänäkin vuonna pyöräilyn lisäksi myös kävely, hölkkä tai rullaluistelu

Raudaskylän nettisivulta: raudaskyla.blogspot.fi sekä Vieskalaisen MitäMissäMilloin palstalta voit viikoittain seurata kisan edistymistä ja tarvittaessa auttaa omaa kylääsi ottamaan kisassa kirivaihteen päälle.

Palkinnoksi paras kylä saa hyvän mielen ja hyväkuntoiset kyläläiset. Lisäksi osallistujien kesken kyläkohtaisesti arvotaan lahjakortti urheiluliikkeeseen ja eniten suorituksia keränneet henkilöt palkitaan.

Mukavia pyöräilyreissuja toivottavat:
Löytyn kyläyhdistys
Raudaskylän kyläyhdistys

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Just... Ja eikö Padinki enää ookaan mukana? Toivoton tapaus...

Jaana kirjoitti...

Ei halunnut Padinki mukaan tänä vuonna, syynä Nivalan vastaava pyöräilykampanja!