sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2012

Kyläyhdistyksen uusi hallitus ja asiaa kesätapahtumista

Kyläyhdistyksen vuosikokous on nyt pidettynä kahteen kertaan tälle vuodelle :)

Ensimmäinen oli 22.3.2012. Tuolloin valittiin uusi puheenjohtaja kylälle - Veikko Nurkkala, ja uusi sihteeri Jaana Seppälä. Veikko hoiti hyvin kyläyhdistyksen osuuden Pääsiäiskokko- tapahtumasta, mutta sen jälkeen elämä  kuljetti kuitenkin Veikon yllättäen uusiin haasteisiin ja uudelle paikkakunnalle, ja yhdistykselle oli valittava uusi puheenjohtaja.

Toinen ja ylimääräinen vuosikokous pidettiin 11.6.2012. Puheenjohtajaksi valittiin aiemminkin kyläyhdistyksen toimintaa onnistuneesti vetänyt Reino Marjakangas. Kyläyhdistyksen hallituksen uusi kokoonpano kokonaisuudessaan on nyt seuraavanalainen:

Reino Marjakangas, puheenjohtaja
Eeva Kaikkonen, varapuheenjohtaja
Jaana Seppälä, sihteeri
Tiina Seppälä, rahaston hoitaja
Juha Raudaskoski
Mikko Rättyä
Opiston edustaja

Yksi tärkeistä tehtävistä hallituksen tulevalle kaudelle on uusien aktiivien hankinta kyläyhdistyksen toimintaan. Tällä hetkellä kyläyhdistyksen toiminta/tapahtumien järjestelyt on muutamien harvojen harteilla, joten jos tunnet mielenkiintoa aiheeseen, niin eikun pikaisesti yhteyttä johonkuhun hallituksen jäseneen :)

Hallitus on jo aloitellut/suunnitellut tapahtumia kesälle 2012, niitä ovat:
- Haukikuninkuus 20.6. - 31.7.2012
- Pyöräilykampanja 23.6.2012 - 31.7.2012
- Harmonikan soitantaa kesäillassa 30.6.2012 Rauskin puistossa
- Onkikilpailu  elokuussa 2012
- Osallistuminen Wiljanpäiville elo-syyskuussa

Haukikuninkuuskisan säännöthän Blogista jo löytyvätkin,  toivomme isoja kaloja osallistujille!
Kisan voittajalle on luvassa Jouko Visurin toteuttama kiertopalkinto. Palkinto tullaan luovuttamaan elokuussa järjestettävän onkikilpailun yhteydessä.

Pyöräilykampaja 2012 aloitetaan tänä vuonna Juhannuksena, eli 23.6.2012. Säännöt, ja tarkemmat tiedot tästä tapahtumasta kirjaan tänne Blogiin lähipäivinä.

Harmonikkaa saadaan kuunnella 30.6.2012 Rauskin puistossa. Leiriläiset pitävät meille pienimuotoisen konsertin, ja musiikin kuuntelun lomassa voimme nauttia kesästä, kyläyhdistyksen tarjoamista virvokkeista ja toistemme seurasta (toivon mukaan aurinkoisessa säässä).

Seuratkaa Blogia, tänne ilmestyy tarkempaa tietoa tapahtumista pitkin kesää..

Kyläyhdistyksen hallitus toivottaa kyläläiset Tervetulleiksi kesän tapahtumiin!!

Ei kommentteja: