sunnuntaina, helmikuuta 19, 2012

Väliaikatietoja ja tulevia tapahtumia

RAUSKIROCK
Tiistaina 13.3. klo 18-20.00 Raudaskosken koululla.
Yleisön pyynnöstä ja viime vuoden rock -tapahtuman suosion siivittämänä Rauskin Porukat järjestää maaliskuussa RAUSKIROCK:in yhteistyössä YSO:n mediaopiskelijoiden kanssa.
Luvassa useita bändejä ja rennonpuoleista rokkitunnelmaa. Musatarjonnasta tiedotetaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa tulevassa tiedotteessa.
Lippujen hinnat: 5 e/aik. ja 2 e/lapsi (alle kouluikäiset ilmaiseksi)
Lisäksi myynnissä on kahvia, donitsia ja pikkunaposteltavaa.
Lippu ja myyntituotolla tuetaan mm. koulun luokkaretkikassaa.

-Suuret kiitokset kaikille kalentereita ja keksejä myyneille tahoille, vanhemmille ja oppilaille. Myyntityöllänne olette mahdollistaneet sen, että koulun talviretket toteutuvat. Mainokset ja myyntityö tuottivat n 4500 euroa, josta myönnettiin talviretkiä varten koulun retkikassaan 3100 euroa. Kärkkäisen 20 euron lahjakortin voitti Aada Ruuska 2. lk.

-Onko sinulla mielessä hyviä varainkeruu -ideoita vanhempainyhdistykselle?
Rauskin Porukat ottaa mielellään vastaan uusia ideoita varainkeruuseen, ota yhteyttä: laita postia anne.niemi@live.fi tai soita 0400-519490.

-Kevään mittaan Rauskin Porukat ovat mukana auttamassa koulun Hiihtäen hiihtolomalle -tapahtumassa ja Ahjolan pääsiäiskokko -tapahtumassa. Lisäksi olemme mukana Opiston kevättorilla myymässä arpoja.

Seuraava hallituksen kokous koululla on 27.3. klo 18.30.

Ei kommentteja: