maanantaina, elokuuta 01, 2011

Pyöräilykampanjan lopputulokset

4 viikon pyöräilykampanja on nyt takana. Viikkojen kuluessa kirjattiin yhteensä 2200 suoritusta! Ihan huikea määrä. Tuloksia ei ole vielä porukalla tarkastettu, mutta alustavien laskujen mukaan voittaja vaihtui tänä vuonna: Raudaskylä keräsi 995 merkintää, Löytty 937 ja Padinki 268.

Tänä vuonna kisa huipentui viimeiselle viikolle, jolloin merkintöjä kirjattiin yhteensä 885. Kisa näkyi kyläteillä, pyöräilijöitä on todellakin ollut liikkeellä. Reitin varrella oli mukava vaihtaa kuulumisia ja jututtaa tuttuja. Ehkä kuitenkin kaikkein parasta oli nähdä pyörän selässä paljon uusia kasvoja sekä perheitä ja ystäviä liikkumassa yhdessä.


Suosituin reitti vei Padinkiin. Tähän laatikkoon nimensä rustasi heinäkuusa yli 900 pyöräilijää.


Tällä viikolla, heti huomenissa, arvotaan luvatut yllätyspalkinnot. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimet julkaistaan myös täällä blogissa. Vähintään 5 merkintää keränneiden raudaskyläläisten kesken pidetään pyöräarpajaiset heti, kun saamme listoista tarkastettua kenelle kaikille arpalippu kuuluu.


Kiitos vielä kaikille osallistuneille. Erityiskiitos Löytyn väelle, pistitte paljon pienemällä asukasmäärällä raudaskylän ahtaalle ja annoitte kovan vastuksen!


Sen verran suuren suosion kisa sai, että ensi vuonna otettaneen jossakin muodossa uusiksi. Ideoita ja kehitysehdotuksia voi jättää kommentoimalla tätä viestiä.


Onnea vielä Raudaskylä! Hieno saavutus!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ajankohdasta voi varmaan vain kiistellä, mutta siltikin uskaltaudun ehdottamaan jotain muuta kuukautta kuin heinäkuuta.
-Leena

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mukavasta pyöräilykisasta kaikille!
Iloisia kasvoja ja ahkeria pikkupyöräilijöitä on ollut ilo katsella pyörän selästä. Lenkin jälkeen on ollut aina hyvä mieli. Sää on suorastaan hellinyt meitä,monenlaisia tuoksuja ja tuulahduksia on ollut lenkin varrella.
Löytyllä ajaessa näki joka kerran ainakin useamman kissan ojanvarressa, sekä ilo oli katsella siistejä pihoja maalaismaisemassa, :)

Padingissa sai ihailla kaunista riippusiltaa ja jokea, sekä lehmiä ja sai väistellä "liukumiinoja"...aina ei onnistunut :)

Mukava oli myös huomata,että oma kunto koheni pyöräilessä.
Kiitos siis kaikille tästä leikkimielisestä mukavasta kisasta, jatketaan ensi kesänä.
T:raudaskyläläinen pyöräilijä