perjantaina, heinäkuuta 01, 2011

Pyöräilykampanja 2011

Nyt kaikki mukaan polkemaan itselle hyvä mieli lähitienoon mukavilla pyöräreiteillä ja vauhdittamalla samalla oma kylä voittoon leikkimielisessä kisassa!

Löytyn, Padingin ja Raudaskylän välinen pyöräilykampanja käydään tänä vuonna heinäkuussa viikoilla 27-30. Kylät siis mittelevät neljän viikon ajan siitä, mikä kylistä kerää eniten liikuntasuorituksia. Kisa alkaa 4.7. ja päättyy 31.7.

Pyöräile (kävele tai hölkkää) naapurikylälle ja kirjaa suorituksesi ylös nimetyssä postilaatikossa olevaan listaan. Näin ollen esim. löyttyläiset voivat kirjata suorituksensa Padingin ja Raudas­kylän laatikoihin. Oman kylän laatikkoon suoristustaan ei voi kirjata.

Laatikot sijaitsevat seuraavasti:

Löytty: Löytyn ympäristökoulun entinen postilaatikko
Padinki: Riippusillalla, joen etelärannan puolella
Raudaskylä: Raudaskosken koulun pihassa

Jokaisessa näistä laatikoista on yllä oleva pyöräilijäpojan kuva teipattuna laatikon kanteen, jotta oikean laatikon tunnistaminen onnistuisi.

Reitti laatikon luo on täysin vapaa. Voit halutessasi samalla lenkillä kiertää vaikka molemmat naapurikylät ja merkitä suorituksesi molempiin laatikoihin. Jokaiselta henkilöltä hyväksytään 1 merkintä päivässä / laatikko.

Raudaskylän nettisivulta: raudaskyla.blogspot.com sekä Vieskalaisen MitäMissäMilloin palstalta voit viikoittain seurata kisan edistymistä ja tarvittaessa auttaa omaa kylääsi ottamaan kisassa kirivaihteen päälle.

Palkinnoksi paras kylä saa hyvän mielen ja hyväkuntoiset kyläläiset. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan pieniä yllätyspalkintoja ja eniten suorituksia kerännyt henkilö palkitaan.

Mukavia pyöräilyreissuja toivottavat:
Löytyn kyläyhdistys
Padingin alaosasto, Nivalan Urheilijat
Raudaskylän kyläyhdistys

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

jee,alotettu on!