perjantaina, kesäkuuta 10, 2011

Uintiasiaa

Helle on houkutellut väen uimaan ja tähän liittyy asia, josta on tullut paljon palautetta kyläyhdistykselle: Rilkkeen hiekkakuopilla eläinten uittajat ovat ottaneet tavaksi käyttää samaa monttua lasten kanssa. Monttuja on monta vierekkäin ja tilaa riittää kyllä kaikille. Joten: jatkossa rauhoitetaan pukukopin kohdalla oleva monttu ihmisille ja eläimiä voi uittaa viereisissä montuissa. Tänään lasten uimamontun reunalla oli jopa kavion jälkiä ja (anteeksi suorasukaisuus) hevosen paskaa.

Toivon, että jokainen huomauttaa mahdolliset eläinuimareiden omistajat oikealle montulle ja kertoo että yksi montuista on varattu ihmisille. Yritämme saada touhuttua paikalle myös asiasta kertovan kyltin.

Toivomuskaivossa toivottiin Rilkkeen kalliomontulle myös hyppytornia tai vastaavaa. Kyläyhdistys keskustee asiasta seuraavassa kokouksessa. Jos hanke saa kannatusta, luvan maanomistajalta ja talkoomiehiä rakennuspuuhiin löytyy, se voisi toteutua kesällä 2012.

Mukavia uintikelejä kaikille!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voiskohan siihen laittaa ihan kyltin, että "uimamonttu, ei eläimille" tms.? Ei jäis ainakaan kellekään epäselväksi. =)

Anonyymi kirjoitti...

Kannattais mieluummin rikkeen montulla kehittää ja panostaa viihtyisyyteen ja siisteyteen.Hirveetä sikailua...Kalastusluvista saa turhaan maksaa.

Anonyymi kirjoitti...

eikö se hyppytorni liity hyvinpitkälti viihtyisyyteen,mutta voisihan niitä roskia yms. rueta kohta sieltä keräileen pois.

Anonyymi kirjoitti...

Viimmeksi montuilta kyllä löytyi ihmisen jättämiä pökäleitä ,ellei ollut sitten niin harvinaisen fiksu koira ,että osasi pyyhkiä takapuolensa .

Anonyymi kirjoitti...

Ulkovessoja ja laavuja .Roskaajille sakkoja. Viihtyisyys ja siisti ympäristö tärkeää.Kannattaisi panostaa niin upeeseen paikkaan ja virkistyskäyttöön.