maanantaina, toukokuuta 09, 2011

Onko kylällämme aktiivisia lapsia ja nuoria?

Nuorisoaktivaattori Minnä Mäenpää Rieska-Leader Ry:stä toivotteli kylien väelle innostavaa ja aurinkoista kevättä ja muistutteli Nuoriso Leader avustuksesta seuraavien sanojen kera:

"Kouluvuosi on loppumassa, harrastukset ja järjestöjen toiminta ovat jäämässä kesätauolle ja nuoriso aloittaa muutaman viikon päästä kesäloman. Nyt on oikea aika alkaa miettimään ja suunnittelemaan nuorten kanssa kesäksi tapahtumia, kursseja, kerhoja tai erilaisiin harrastuksiin ja toimintaan välineinvestointeja vaikka kylätalon tai kyläkoulun tiloihin ja ympäristöihin. Monet nuoret passivoituvat kesällä, joten Nuoriso Leader-avustus on hyvä keino saada nuoret aktiivisiksi! Seuraava haku päättyy 31.5.2011, joten innostavaa suunnittelu aikaa on jäljellä vielä pari viikkoa.

Tukea on tarjolla 100€ - 500€, eli 90-100% hankkeen kustannuksista. Vuoden paras Nuoriso-Leader hanke palkitaan 250 € jatkototeutusrahalla. Nuoriso Leader avustuksia voivat hakea 11-25 vuotiaat nuoret, avustuksen edellytyksenä on, että hakijana on vähintään kolmen nuoren ryhmä. Avustusta hakevalla ryhmällä tulee olla nimetty täysi-ikäinen vastuuaikuinen.

Lisätietoja sekä ohjeita Nuoriso Leader- avustukseen löydätte www.rieskaleader.fi sivulta."

Mikäli Raudaskylän nuoret innostuvat tästä rahoitusmahdollisuudesta ottakaa yhteyttä myös kyläyhdistykseen. Autamme tarvittaessa hakemuksen teossa ja suosittelemme sopivia hankkeita :)

Ei kommentteja: