lauantaina, maaliskuuta 26, 2011

Iloista ja rentoa meininkiä

Tiistaina 22.3. järjestettiin Rauskin Porukoiden toimesta Taitojen ja Taitojen ilta-tapahtuma Raudaskosken koululla. Tapahtuma keräsi iloista porukkaa, niin pieniä kuin isojakin kyläläisiä ja vieraita kokeilemaan uusia taitoja työpajoissa ja kuuntelemaan hyvää musiikkia Rauskin kahvilassa.

Ilta alkoi klo 18. kahvikupin ja herkkujen äärellä ruokalassa, jossa esiintyivät koulun kuoro Elina Sydänmetsän johdolla, koulun bändikerho ja hevipainotteisia lastenlauluja esittävä HeviRauski.
HeviRauski on oppilaiden isistä koostuva bändi.

Työpajat olivat monipuolisia. Kyläläisten joukosta löytyivät innokkaat pajanpitäjät; oli korttiaskartelua, sirkuspajaa, liikunnallista PowerMover -pajaa, sytykeruusun askartelua, jalkojen käsittelyä, lasinsulatusta yms. kivaa toimintaa.

Muutamia kuviakin löytyi tapahtumasta, tässä muutamia :)Koulun bändi, joka esitti useampiakin kappaleita, ja jammaili myös myöhemminkin.. Esitysten jälkeen lava oli avoinna kaikille halukkaille, jotka halusivat tulla kokeilemaan soittimia HeviRauskin avustuksella. Pieniä muusikoiden alkuja nähtiinkin, ja kuultiin monenmoisia esityksiä :).

Kuvassa Samppa Jamppa, Pasi Masi, Heikki Feikki ja Jukka Hukka. HeviRauski oli ensiesiintymisellään mukana. Vauhdikasta ja hauskaa esiintymistä oli höystetty makeilla peruukeilla :). Esiintymisasut ovat kuulemma vielä tilauksessa ;).Sirkuspaja keräsi pikkutaitureita liikuntasaliin kokeilemaan temppuilua Marja Hannulan johdolla.

Kalajokilaakso -lehden toimittajakin kävi paikalla, ja keskiviikon lehdessä olikin juttu tapahtumasta.
Kaiken kaikkiaan Taitojen ja Taiteiden ilta onnistui ja innosti! :D

Ei kommentteja: