lauantaina, helmikuuta 12, 2011

9.2. Rauskin Porukoiden kokouskuulumisia

Tässä lyhyesti,

-FCYPA:sta tarjottiin taas arpoja, ja päätettiin ottaa niitä myyntiin hyvän katteen vuoksi tänäkin vuonna, tosin hieman pienemmän määrän.

- Perjantaina 4.3. on koulun hiihtokilpailut Huhmarissa. Rauskin Porukat on mukana auttamassa, lahjoittaa kilpailuihin tarvittavat mitalit ja palkitsee karkkipussilla kaikki oppilaat jotka osallistuvat hiihtoihin.
Porukoiden kioski on auki koko tapahtuman ajan. Tarjolla on kahvia, pullaa ja lämmintä mehua.

-Tiistaina 22.3. on koko perheelle ja kyläläisille suunnattu Taitojen ja Taiteiden -ilta. Työpajoja pitämään lupautuneita on kertynyt sopivasti, joten tapahtuma toteutuu.

  • Ilta alkaa klo 18.00 jolloin ovet aukeaa ja vieraat saavat valita omat pajansa kiinnostuksen mukaan. Työpajat ovat 20 min mittaisia ja jokainen halukas osallistuja saa valita kolme eri pajaa illan aikana. Pajojen välillä on 10 min mittainen tauko.
  • Koulun ruokalasta voi ostaa kahvia, donitsia ja karkkia, ja kuunnella HeviRauski -bändin esitystä. Bändiesityksen jälkeen voi laulaa vaikkapa karaokea.
  • Pajat aukeavat klo 18.30, 19.00 ja 19.30.

- Tulevia tapahtumia joihin osallistutaan ovat pääsiäiskokko Ahjolassa 23.4. ja Opiston kevättori 14.5. Niihin palataan tarkemmin seuraavassa kokouksessa.

Ei kommentteja: