maanantaina, kesäkuuta 14, 2010

Raudaskylä II: Kyläkirjan jatko-osa painossa

Raudaskylän kyläyhdistys on koonnut kylän historiatietoa ja valokuvamateriaalia kyläkirjoihin. Ensimmäinen osa (Raudaskylä - kylälukemisto) keskittyi kylän eteläosan talokohtaisiin tietoihin. Itsenäinen jatko-osa on ollut työn alla jo muutaman vuoden. Tässä jatko-osassa esitellään kaikki Raudaskylän talot valokuvin. Lisäksi kirjassa on tarinoita kylän ihmisistä, historiasta ja tapahtumista sekä satoja valokuvia eri vuosikymmeniltä.

Ja nyt viimein voimme (helpottuneina :) kertoa, että pitkään odotettu ja hartaasti työstetty kyläkirjan jatko-osa on saateltu painoon. Lähes vuoden ajan kirja on tuntunut olevan lähellä valmista, mutta yllättävän aikaa vieviä viimeiset työvaiheet ovat olleet. Tekstejä on oikoluettu, kuvien henkilöitä tunnistettu, artikkeleihin etsitty sopivia valokuvia ja kirjan ulkoasua sommiteltu mieluiseen malliin.

Kyläkirjan julkaisutilaisuudesta ja myyntikanavista tiedotetaan lähemmin, kun selviää milloin valmiit kirjat painosta saamme. Kesälomakaudesta johtuen tarkka aikataulu ei ole vielä ikävä kyllä selvillä. Mutta eiköhän tässä vielä joitakin viikkoja jakseta hyvää odottaa!

Ei kommentteja: