tiistaina, toukokuuta 04, 2010

Mielekästä tekemistä lapselle kesäpäiväksi?


Raudaskylän Kristillinen Opisto ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ylivieskan paikallisyhdistys järjestävät yhteistyössä ohjattua kesä-kerhotoimintaa 4-9 –vuotiaille lapsille. Kerho järjestetään Raudaskylän leikkipuistossa, ala-asteen tiloissa ja opistolla.
Haluamme tarjota turvallista, mielekästä ja ohjattua tekemistä lapsen päivään. Kesäkerholla pyrimme vastaamaan siihen hoidon tarpeeseen, mikä monessa erityisesti alaluokkalaisen perheessä kesällä on, kun vanhemmat ovat päiväsaikaan töissä.

Kerho järjestetään kesäkuussa arkipäivisin viikoilla 22, 23, 24 ja 26 (31.5. - 18.6. ja 28.6. - 2.7.). Kerhossa on mahdollista olla koko päivä klo 9 – 15 (sis. lounas) tai puoli päivää klo 9 – 12 (ei sis. lounasta). Kerhoa pitävät MLL:n koulutetut lastenhoitajat.

Maksut: Yhden kerhopäivän maksu on 17 euroa (sisältää lounaan). Sisaralennus: toisen lapsen maksu 10 euroa / pvä. Puolipäiväkerhon maksu 8 euroa (ei sisällä lounasta, ei sisaralennuksia). Maksu sisältää hoitopalvelun, lounaan kokopäiväläisille ja lisäksi pääsyn opiston musiikkileirien ja muiden kurssien tapahtumiin. Kerholaisille on myös vakuutus.

Kerhoon voi osallistua koko neljän viikon ajan tai lyhyemmiksi ajoiksi. Minimi on kaksi kerhopäivää viikossa. Mikäli lapsesi tarvitsisi hoitoa vielä kerhoajan jälkeen, on lisämaksusta mahdollista järjestää hoitaja pidemmäksi aikaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 17.5. mennessä:
Raudaskylän Kristillinen Opisto INFO p. (08) 4276 200 (avoinna ark. klo 9 - 14.30) info@rko.fi, www.rko.fi

Ei kommentteja: