maanantaina, toukokuuta 31, 2010

Kiri-kiri Raudaskylä!

No niin Raudaskyläläiset: Me ollaan komeasti isoin kylä ja yhtä komeasti viimeisenä kylien välisessä pyöräkampanjassa. Ensimmäisen viikon jälkeinen tilanne on nimittäin oheisessa kuvassa: Löytty johtaa 102 suorituksella, Padinki toisena 73 merkintää ja Raudaskylällä 68.
Onneksi vielä on melkein 4 viikkoa aikaa, joten ei muuta kuin pyörällä Löytylle tai Padinkiin ja merkintöjä keräämään. Padinki sopii vaikka retkikohteeksi koko perheellä: samalla voi ihastella kauniin riippusillan ja Hilppa-patsaan. Ja kylän juoksijat voivat napata "Löytynlenkillä" pari lisäkilometriä käymällä mutkan Löytyn ympäristökoulun pihassa olevan laatikon luona.

Lisäksi meidän laatikko on ainoa, joka on joutunut ilkivallan kohteeksi. Jos laatikolla näkyy töhertäjiä niin "koko kylä kasvattaa" -periaatteella voisi käskeä jättämään laatikon ja kynän rauhaan.

8 kommenttia:

hm kirjoitti...

Mulla on jäänyt kolme nimeä jo laittamatta Padingin laatikkoon, kun puusilmiin ei osu se postilaatikko! :)?

Anonyymi kirjoitti...

Kylän juoksijat...? Tämähän on pyöräilykamppanja. Pidättäytyisin pyöräilyssä, sillä juoksutapahtumia on yllinkyllin.

Anonyymi kirjoitti...

Laatikko on vähän pimennossa; valkoista valkoisella. Ei Hilppapatsas päässä vaan toisessa.

Anonyymi kirjoitti...

Tärkeintä kampanjassa on innostaa väki liikkeelle. Sääntöjen mukaan jokaisella on oikeus valita itselleen mieluisin tapa liikkua: pyöräillä, kävellä tai hölkätä. Meistä muutamista juoksijoista tuskin on haittaa huomattavasti nopeammille pyöräilijöille.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva juttu, nyt vaan ahkerasti väki liikkeelle, pyörällä tai ilman!

Anonyymi kirjoitti...

Miten nuo suoritukset on laskettu? Eihän raudaskyläläiset saa oman kylän laatikkoon kirjata? Eli ollaanko sittenkään vähiten liikkunut kylä?.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Mikä on edellisen viikon tilanne pyöräkampanjassa? :)

Tiina / Kylätoimikunta kirjoitti...

Luulin jo vastanneeni tuohon tilanne kysymykseen. Mutta otetaanpa uusiksi:

Näissä tuloksissa on laskettu yhteen kaikkien kolmen kylän laatikoihin merkityt suoritukset. Eli kyllä me raudaskyläläiset oikeasti ollaan häviöllä. :(

Viikon 22 jälkeiset tulokset on selvillä Raudaskylän ja Löytyn laatikon osalta. Näyttää siltä, että Löyttyläiset ovat edelleen pyöräilleet ahkerasti.

Olen pyytänyt padinkisia ilmoittamaan tilanteen aina sunnuntaina, mutta sieltä ei ole mitään kuulunut. Jos joku ystävällinen laskiksi Padingin laatikon tulokset Löytylle ja Raudaskylälle ajalla 31.5.-6.6. laittaisin tulokset kyllä pikaisesti tänne sivulle.