perjantaina, maaliskuuta 05, 2010

Nuoriso Leader

Nyt Raudaskylän nuoret ideoimaan itse toimintaa! Alla tietoa helposta kanavasta saada rahoitusta 100-500€. Mikäli ideoita syntyy, ottakaa yhteyttä kyläyhdistykseen (Tiina: 040 8644 195 tai Mikko: 040 5924 615), niin autamme tarvittaessa!

Mikä on Nuoriso Leader?
Nuoriso Leader on nuorten omien hankkeiden rahoitusväline. Haettavan avustuksen käyttökohde voi olla tapahtuman järjestäminen, harrastusmahdollisuuksien parantaminen tai lähes mikä vaan asia jossa nuoret ovat itse suunnittelijana, toteuttajana ja raportoijana. Yksinkertanen, nopea ja helppo haku! Tavoitteena on saada nuoret pienien, mutta tärkeiden omien hankkeidensa suunnittelun ja toteuttamisen kautta mukaan laajempaan kotiseutunsa kehittämistyöhön.

Mitä tarjolla?
Tuki on 100€ - 500€ eli 90-100% hankkeen kustannuksista. Vuoden paras Nuoriso-Leader hanke palkitaan 250 € jatkototeutusrahalla.

Kenelle?
Nuoriso Leader avustuksia voivat hakea 11-25 vuotiaat nuoret ja avustuksen edellytyksenä on, että hakijana on vähintään kolmen nuoren ryhmä. Avustusta hakevalla ryhmällä tulee olla nimetty täysi-ikäinen vastuuaikuinen. Yhteistyö kuntien nuorisotoimen, koulun tai nuorisojärjestöjen kanssa on eduksi avustuksen saannille. Toiminnan tulee olla päihteetöntä.

Miten?
Hakuaika on neljä kertaa vuodessa eli maaliskuun, toukokuun, elokuun ja marraskuun loppuun mennessä.

Säännöt tästä klikkaamalla
Hakulomakkeeseen tästä klikkaamalla
Linkki Rieska Leaderin sivuille

Ei kommentteja: