sunnuntaina, maaliskuuta 21, 2010

Hiihtoladulla reittimuutos

Parhaillaan saadaan nauttia talven kauneimmista hiihtokeleistä, aurinko paistaa ja yöpakkanen pitää ladut kunnossa. Ylivieskan kaupungin liikuntatoimen järjestämässä puulaakiviestissä perjantaina liikuntakeskuksen maastoissa oli Raudaskylältä mukana useampi joukkue (ainakin Raudaskylän Kristillinen Opisto, Rauskin Tiput ja Villamiina hienosti kolmella joukkueella). Meno oli mukavan leppoisaa ja värikästä, kuten kuvasta näkee :)

Lauantaina Huhmarissa sivakoitiin City Napero -hiihdot. Järjestelyt olivat erittäin sujuvat. Moni pikkuinen sai elämänsä ensimmäisen mitalin ja iloisia ilmeitä riitti. Selostus isojen kisojen malliin loi urheilujuhlan tuntua ja City-marketin tarjoamat mehut, kahvit ja makkarat tekivät kauppansa. Hiihtäjiä taisi olla pitkästi toista sataa. Kiitos kivasta tapahtumasta kaikille järjestelyistä vastanneille!

"Omalla ladullamme" on riittänyt hiihtäjiä. Kylätoimikunnan on eri mukava järjestää juttuja, kun käyttäjiä löytyy.

Kuirisen mäki osoittautui kuitenkin talven aikana sen verran vauhdikkaaksi ja latu-ura kapeaksi, että hiihtoladulle katsottiin viisaimmaksi tehdä reittimuutos. Uusi reitti on merkitty oheiseen karttaan punaisella katkoviivalla. Nyt Kuirisen mäen voi huoletta kiertää myötäpäivään ja pääsee nauttimaan pitkästä ja sopivan loivasta laskusta. Eli Seppäläntien ylityksen jälkeen pidemmälle lenkille menijät: ladun risteyksestä vasemmalle ja jokipellon suunnasta tultaessa samoin vasemmalle!

Ei kommentteja: